Monday, December 26, 2011

teaser : solemnization

sempat lagi on twitter sebelum akad. haha

facts:
-still panggil mak akmal as makcik lagi. and so do akmal. still pggl my parents pakcik and makcik. yang x bole blah our parents pun still bahasakan diri as pakcik n makcik. tak biasa lg. takes times kot nk ubah. haha. MIL said, takpe. sanding x habis lg. ade maaf. hehe
-oleh kerana jarak rumah yg gileeeeeeee dekat, akmal balik solat, berak, mandi, tukar baju, semua balik rumah mak dia. haha. aku pn sama.

hiks. ok tu je for now. nnt i review lg ye. bye.

8 comments:

Cik Nasha said...

cunnya!

oshinz said...

kihkihkih.. untung rumah dekat. tak yah pack baju banyak2. satu hari boleh ada dekat dua-dua rumah mak.

HERNANIE said...

nasha, tq :)

oshinz: haha tau x pe. kadang2 dia kt umah mak dia, i kt rumah parents i. selambe. haha

LisaLisut said...

congrats hernanie :)

~Fara~ said...

tahniah... =)

Norhasliza Hashim said...

tahniah..xsabar nk tgk gmbr lain..mesti cantik :)

http://azilsahashim.blogspot.com/2011/12/contest-cinta-kami.html

Sha Rya said...

Dear hernanie..

I can't wait to see more pics..
Untungnyer rumah dekat2..

Selamat menjalani kehidupan berumah tangga dan selamat pengantin baru... Moga kekal hingga ke jannah.. Amin.

hidayah hiddensity said...

nak tunggu pix lagi..cantiknyer awak...