Wednesday, January 18, 2012

post mortem muar's reception

overall, majlis berjalan lancar. takde major problem sangat.

nasib baik aku dah nikah awal-awal. so takde la kelam kabut ribut sangat. rilek and steady aje.

tapi, biaselah. mane-mane majlis pun mesti ade sikit flaw. tapi aku malas nak amik kisah sangat.

kesimpulan nya, banyak betul sedekah aku dah buat mase kenduri aku tu (fikir positif aje la). hahahaha. baju sponsor, centerpiece, lantern, memang banyak betul benda free. aku takde la harapkan balasan pape. takde pun. doa2 aje lah rezeki dari segi lain mencurah-curah. cth: dapat transfer cepat ke. hehe. harap2 rezeki kami suami isteri and also rezeki parents aku mencurah-curah tak putus-putus. aminnnnn~


k. tu je.

till then ~

3 comments:

LisaLisut said...

yeah..nk buat mcm mana kan..dh nama pun manusia.tak sempurna.apatah lg majlis yg di handle oleh manusia.so ade la cacatcelanya. i pn mls nk igt dh.dh lepas dh pn.tp kalau terigt kdg2 bengang jugak.hehe.

HERNANIE said...

kan..bile igt balik mmg geram la. tp husband ckp, jgn pk sgt. nnt meroyan. haahahaha. benda dh lepas. mls nk igt.

PussyCat said...

the groom mmg makan berselera kat meja beradap, bride je yg mcm xde selera sbb pk kan majlis n penat asik nak kena senyum je..hehehe