Wednesday, February 22, 2012

wedding review : make ups, hennas & handbouqets

3 kali jadi pengantin. 3 kali henna, make ups and handbouqets.

the make up



the hennas


the handbouqets


make up nikah dengan kak anis finnest touch. bersanding and bertandang were both from mak andam butik jek. asalkan jaga muka elok2, senang la orang nak make up kan. ye tak? hu. oh ye, untuk make up bertandang tu, i tak pakai fake eyelashes tu. mak andam pakai mascara fiber tu sampai la eyelashes i melentik. gitu kau~ kos make up ialah RM 500 + RM 300 + RM250

kenapa 3 corak henna? sebab 3 kali berinai. sebab jarak masa nikah, sanding and bertandang ialah 2-3 minggu. sebab banyak kali berinai, warna inai kt kuku still bertahan lagi sampai sekarang. hehe.kos inai 3 kali ialah RM45 + RM50 + RM20. (ikut turutan majlis)

handbouqet nikah ialah artificial flower yang di beli dari SSF. sumpah cantik2 gila and nampak macam fresh flower kan? kan? untuk sanding dan bertandang FOC dari butik mak andam tu je.

ok. ade ape2 nak tanya email je ok. mane yg bole dijawab, i tolong. peace!

till then~

5 comments:

Hunny Kitty said...

suka hb pink!!!

hernanie said...

hehe thanks :)

R.R.Z said...

serius cantik..bestnyeee

haa.. dear, hihi..i ter-reply kat blog sendiri la emel tu.

ni emel i

shairo_1222@yahoo.com

thanks sbb tolong i
:)

hernanie said...

hehe. ok. nnt i email u k.

im atika said...

kak,inai amik ktmane ek?sy area muar