Wednesday, March 07, 2012

photobook album

lame dah kot tak update.

wedding photobook yang order online dengan photobook malaysia dah lama dapat.
3 hari after order, dah dapat. postage rm19 :)
puas hati sgt.
saiz macam bantal tidur tu, but slightly smaller.
tak berat, boleh kepit ke mana saje. hiks.

bawah tu bantal ;p

sneak  peek sikit :) 2 out of 80 pages. 80!

overall, servis mmg bagus. they helped me a lot. sebab sometimes i lost jugak. they all ajar step by step.

price asal rm1100++. but i bought the voucher during promotion at rm228 only :). yippie yeay!

lepas tu, ramai pulak member lab nk buat photobook macam ni. cari voucher kt groupon la, living social lah, milk a deal lah. hehehe. best kot. simple and senang nak simpan. cuci jd 4r tu pn mahal. pffttt

i am still a weekend wife. praying so hard that i can be transferred the soonest :(


i miss u budak busuk !

3 comments:

jooleata said...

aii nanie... nak tanya lah, ingat x which type of paper you guna utk this album? ok, tu jaa.. hehe :D

*click for you*

HERNANIE said...

not sure. tp yg standard tu la kot. i x tukar pn type paper nye. tp kertas kualiti, tebal jgk la. hehe. ade glossy2 sikit.

Anonymous said...

silk paper ler...