Saturday, June 09, 2012

Dapat pindah Melaka :)

Hai. Sorry lah. Sejak kahwin ni memang malas gila nak update blog. Memang macam tu ke? Haha. Sorry la eh. Alhamdulillah. Rezeki selepas baby agaknnya. Dapat transfer ke hospital Melaka. Patutnye start keje sana 4 Jun hari tu. Tapi mintak tangguh 2 minggu. So, 19 Jun lepas exam CTIAC baru offiicialy start. Maybe akan masuk lab hematologi since hematologi takde pegawai sains. Tak kesah la masuk mana-mana lab pun. Janji dah dapat duduk sama dengan husband. Husband tengah carikan rumah. Belum jump rumah yang sesuai lagi. Most iklan kat mudah tu, mesti dah ade orang sewa. Oh.kitorg akan duduk kat Melaka. So husband akan berulang pergi keje pulak. Dia keje kat hospital Muar. Tapi muar-melaka dekat je. Dalam 30-45minit. Ok. Tu je nak update, for the time being. Lepas dah pindah Melaka boleh la update selalu. harap2 jadi rajin lepas ni. K. Bye.